Moja lekcja

 0    46 fiszek    dosiaczeqqq
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
upalnie
rozpocznij naukę
boiling hot
klient
rozpocznij naukę
a customer
łyk
rozpocznij naukę
sip
gruby płaszcz
rozpocznij naukę
thick coat
lód
rozpocznij naukę
ice
zasłona
rozpocznij naukę
a curtain
znany lokal
rozpocznij naukę
landmark
obsługa
rozpocznij naukę
staff
przyzwyczaic sie
rozpocznij naukę
get used to
kelner
rozpocznij naukę
a waiter
serwowac
rozpocznij naukę
Serve
danie główne
rozpocznij naukę
main dish
bardzo zimne
rozpocznij naukę
freezing cold
regularny przedział
rozpocznij naukę
regular interval
zchłodzic
rozpocznij naukę
cool dawn
zawierac
rozpocznij naukę
contain
witamina
rozpocznij naukę
vitamin
mineral
rozpocznij naukę
mineral
kremowy
rozpocznij naukę
creamy
sos do sałatki
rozpocznij naukę
salad dressing
ocet
rozpocznij naukę
vinegar
oliwa z oliwek
rozpocznij naukę
olive oil
beztłuszczu
rozpocznij naukę
fat-free
o niskiej zawartosci tluszczu
rozpocznij naukę
low - fat
etykieta
rozpocznij naukę
label
smak
rozpocznij naukę
flavour
zaleta
rozpocznij naukę
benefit
obnizac
rozpocznij naukę
lower
cholesterol
rozpocznij naukę
cholesterol
zrodlo
rozpocznij naukę
source
zelazo
rozpocznij naukę
iron
bialko
rozpocznij naukę
protein
chude mieso
rozpocznij naukę
lean meat
czerwone mieso
rozpocznij naukę
red meat
jajko sadzone
rozpocznij naukę
fried egg
majones
rozpocznij naukę
mayonnaise
tabliczka czekolady
rozpocznij naukę
a bar of chocolate
jajecznica
rozpocznij naukę
scrambled eggs
gotowac jajko
rozpocznij naukę
boiled egg
tluszcz
rozpocznij naukę
fat
skladniki
rozpocznij naukę
Ingredients
wybrac lzejsza opcje
rozpocznij naukę
choose the lighter option
usunac zla czesc
rozpocznij naukę
remove the bad bits
zawsze sprawdzaj skladniki
rozpocznij naukę
Always check the ingredients
gotuj na zdrowym tluszczu
rozpocznij naukę
cook with a healther fat
jajko na toscie
rozpocznij naukę
poached egg

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.