Oddział idealny

 0    44 fiszki    SQOR
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
personal needs
rozpocznij naukę
osobiste potrzeby
to cater for sb
rozpocznij naukę
zaspokajać czyjeś potrzeby
well-planned
rozpocznij naukę
Dobrze zaplanowany
environment
rozpocznij naukę
środowisko
staff
rozpocznij naukę
personel
a great deal
rozpocznij naukę
bardzo dużo
to receive consideration
rozpocznij naukę
być branym pod rozwagę
attention
rozpocznij naukę
uwaga
in the past
rozpocznij naukę
w przeszłości
in-patient
rozpocznij naukę
pacjent hospitalizowany
to be allowed up
rozpocznij naukę
pozwolić komuś wstać i chodzić
period
rozpocznij naukę
okres
convalescence
rozpocznij naukę
rekonwalescencja
modern
rozpocznij naukę
nowoczesny, współczesny
practice
rozpocznij naukę
praktyka
ambulation
rozpocznij naukę
chodzenie
essential
rozpocznij naukę
konieczny
to provide
rozpocznij naukę
zapewnić, dostarczyć
adequate
rozpocznij naukę
wystarczający
space
rozpocznij naukę
przestrzeń
recreation
rozpocznij naukę
rekreacja
sufficient
rozpocznij naukę
wystarczający
facilities
rozpocznij naukę
urządzenia
bathing facilities
rozpocznij naukę
łazienki
toilet facilities
rozpocznij naukę
toalety
cheerful
rozpocznij naukę
pogodny, wesoły
to design
rozpocznij naukę
zaprojektować
to suit
rozpocznij naukę
odpowiadać
need
rozpocznij naukę
potrzeba
to focus attention on sth
rozpocznij naukę
skupić uwagę na czymś
reduction
rozpocznij naukę
redukcja, zmniejszenie
unnecessary
rozpocznij naukę
niepotrzebny
noise
rozpocznij naukę
hałas
provision
rozpocznij naukę
zaopatrzenie, zapewnienie
dish-washing
rozpocznij naukę
Mycie naczyń
to eliminate
rozpocznij naukę
wyeliminować
to take sth into consideration
rozpocznij naukę
brać coś pod uwagę
to be made of sth
rozpocznij naukę
być wykonanym z czegoś
to withstand (withstood, withstood)
rozpocznij naukę
wytrzymać, znosić
washing
rozpocznij naukę
mycie
polishing
rozpocznij naukę
czyszczenie
fittings
rozpocznij naukę
wyposażenie
to permit
rozpocznij naukę
pozwalać
maintenance
rozpocznij naukę
utrzymanie, konserwacja

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.