New Exam Challenges. Module 3. Across Cultures 2

5  1    38 fiszek    weroi
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
fasola
rozpocznij naukę
beans
wołowina
rozpocznij naukę
beef
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
cebula
rozpocznij naukę
onion
groszek
rozpocznij naukę
peas
łosoś
rozpocznij naukę
salmon
pstrąg
rozpocznij naukę
trout
zawierać
rozpocznij naukę
contain
otyłość
rozpocznij naukę
obesity
rak
rozpocznij naukę
cancer
inteligencja
rozpocznij naukę
brains
węglowodany
rozpocznij naukę
carbohydrates
zapobiec
rozpocznij naukę
prevent
śródziemnomorski
rozpocznij naukę
mediterranean
cukinia
rozpocznij naukę
courgette
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine
kuskus
rozpocznij naukę
couscous
pogodzić
rozpocznij naukę
balance
pieczony
rozpocznij naukę
roasted
duszony
rozpocznij naukę
stewed
renifer
rozpocznij naukę
reindeer
jagody
rozpocznij naukę
berries
żyto
rozpocznij naukę
rye
kapusta
rozpocznij naukę
cabbage
gotować
rozpocznij naukę
boil
prawie
rozpocznij naukę
almost
swobodnie
rozpocznij naukę
freely
smażone jedzenie
rozpocznij naukę
fried food
produkty mleczne
rozpocznij naukę
dairy products
mierzyć
rozpocznij naukę
measure
produkty bogate w skrobię
rozpocznij naukę
starchy foods
ilość
rozpocznij naukę
amounts
w niektórych częściach świata
rozpocznij naukę
in some parts of the world
spowodowane
rozpocznij naukę
causing
kolejnym ważnym elementem
rozpocznij naukę
another important part of
bogatet w
rozpocznij naukę
high in
źródło
rozpocznij naukę
source of

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.