Mięso

 0    35 fiszek    grzegorzjasionowski
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
bacon
rozpocznij naukę
boczek
beef
rozpocznij naukę
wołowina
chicken
rozpocznij naukę
kurczak
chuck steak
rozpocznij naukę
karkówka
fat
rozpocznij naukę
tłuszcz
fatty
rozpocznij naukę
tłusty
fried
rozpocznij naukę
smażony
fried chicken
rozpocznij naukę
pieczony kurczak
giblets
rozpocznij naukę
podroby
ham
rozpocznij naukę
szynka
kidney
rozpocznij naukę
nerka
lamb
rozpocznij naukę
jagnięcina
lamb chop
rozpocznij naukę
kotlet jagnięcy
lean
rozpocznij naukę
chudy
loin
rozpocznij naukę
polędwica
meat
rozpocznij naukę
mięso
meatball
rozpocznij naukę
klops
mutton
rozpocznij naukę
baranina
offal
rozpocznij naukę
podroby
pork
rozpocznij naukę
wieprzowina
pork chops
rozpocznij naukę
kotlety pieprzowe
porkneck
rozpocznij naukę
karkówka wieprzowa
poultry
rozpocznij naukę
drób
rasher
rozpocznij naukę
plaster mięsa
rib
rozpocznij naukę
żeberko
roast
rozpocznij naukę
pieczeń
roast beef
rozpocznij naukę
rostbef
roasted
rozpocznij naukę
opiekany
sausage
rozpocznij naukę
kiełbasa
sirloin
rozpocznij naukę
polędwica
steak
rozpocznij naukę
stek
stewed
rozpocznij naukę
duszony
veal
rozpocznij naukę
cielęcina
veal cutlet
rozpocznij naukę
sznycel
venison
rozpocznij naukę
dziczyzna

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.