Moja lekcja

 0    36 fiszek    lukebaryl
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
sztuczny aromat
rozpocznij naukę
artificial flavour
bajgiel
rozpocznij naukę
bagel
data spozycia
rozpocznij naukę
best-before date
zastawa stolowa
rozpocznij naukę
crockery
cutlery
rozpocznij naukę
cutlery
ugasić pragnienie
rozpocznij naukę
quench your thirst
gotowa zywnosc
rozpocznij naukę
ready-made
solidny posiłek
rozpocznij naukę
square meal
przyprawy
rozpocznij naukę
spices
szparagi
rozpocznij naukę
asparagus
aubergine
rozpocznij naukę
aubergine
czrna porzeczka
rozpocznij naukę
blackcurrant
mandarynka
rozpocznij naukę
tangerine
dorsz
rozpocznij naukę
cod
wegorz
rozpocznij naukę
eel
sledz
rozpocznij naukę
herring
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
wiprzowina
rozpocznij naukę
pork
losos
rozpocznij naukę
salmon
pstrag
rozpocznij naukę
trout
cielecina
rozpocznij naukę
veal
zoltko
rozpocznij naukę
egg yolk
jajecznica
rozpocznij naukę
scrambled eggs
kawa bezkofeinowa
rozpocznij naukę
decaf coffee
chude mieso
rozpocznij naukę
lean meat
tluste mieso
rozpocznij naukę
fatty meat
smakowity
rozpocznij naukę
mouth-watering
marynowany
rozpocznij naukę
pickled
surowe
rozpocznij naukę
raw
slony pikantny
rozpocznij naukę
savoury
wysmienity
rozpocznij naukę
superb
kuszacy
rozpocznij naukę
tempting
gesty
rozpocznij naukę
thick
blonnik
rozpocznij naukę
Fibre
bialko
rozpocznij naukę
protein
tluszcze nasycone
rozpocznij naukę
saturated fats

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.