Pytanie |
Odpowiedź |
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
niepewny siebie, bez wiary w siebie, niespokojny rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
niejasny (trudny do zrozumienia) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
pozostać, nie zmienić się rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
ton, tonacja, poziom, stopień, szczyt rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
nadmiernie wykorzystywać, użytkować, korzystać rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
wilgotny (w przyjemny sposób) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
pikantny, ostry (o jedzeniu) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
cierpki (smak), ostry, orzeźwiający (zapach) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
z dużymi kawałkami (np. mięsa, owoców)
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
szczypta (np. soli, pieprzu) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
plasterek (szynki, bekonu) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
gotować w małej ilości wody lub mleka (dusić) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
gotowanie na wolnym ogniu rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
odrobina (czegoś), szczypta (np. soli)/ posypać (np. ciasto cukrem) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
ubić, ubijać (np. jajka, śmietanę) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
Patroszyć/ wnętrzności, bebechy rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
zbić tłuczkiem (np. mięso) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
wmieszać coś, zmieszać coś (z czymś) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
odsączać, osączać (np. warzywa, makaron) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
otoczyć, otaczać (np. jarzyny w sosie) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|