Moja lekcja

 0    28 fiszek    klaudiablaszkow
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
burak
rozpocznij naukę
beetroot
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine
por
rozpocznij naukę
leek
zielona pietruszka
rozpocznij naukę
parsley
rzodkiewka
rozpocznij naukę
radish
dorsz
rozpocznij naukę
cod
szynka
rozpocznij naukę
ham
śledź
rozpocznij naukę
herring
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
homar
rozpocznij naukę
lobster
makrela
rozpocznij naukę
mackerel
ośmiornica
rozpocznij naukę
octopus
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
krewetki
rozpocznij naukę
prawns
łosoś
rozpocznij naukę
salmon
kiełbasa/parówka
rozpocznij naukę
sausage
tuńczyk
rozpocznij naukę
tuna
indyk
rozpocznij naukę
turkey
baranina
rozpocznij naukę
mutton
ostrygi
rozpocznij naukę
oysters
sarnina
rozpocznij naukę
venison
rozsmarować
rozpocznij naukę
spread
naczynia, porcelana stołowa
rozpocznij naukę
crockery
sztućce
rozpocznij naukę
cutlery
sitko
rozpocznij naukę
sieve
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
miękki, kruchy
rozpocznij naukę
tender
twardy
rozpocznij naukę
tough

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.