food

 0    57 fiszek    wkatarzyna
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
dorsz
rozpocznij naukę
a cod
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
sliwka
rozpocznij naukę
Plum
gruszka
rozpocznij naukę
a pear
morela
rozpocznij naukę
an apricot
ananas
rozpocznij naukę
a pineapple
agrest
rozpocznij naukę
gooseberry
pietruszka
rozpocznij naukę
parsley
por
rozpocznij naukę
a leek
seler
rozpocznij naukę
a celery
kalafior
rozpocznij naukę
a cauliflower
szczypior
rozpocznij naukę
chives/ spring onion
koperek
rozpocznij naukę
dill
baklazan
rozpocznij naukę
allbergine
rzodkiewka
rozpocznij naukę
a radish
chrzan
rozpocznij naukę
horseradish
dynia
rozpocznij naukę
pumpkin
dziczyzna
rozpocznij naukę
vension
baranina
rozpocznij naukę
mutton
cielecina
rozpocznij naukę
veal
węgorz
rozpocznij naukę
eel
sledz
rozpocznij naukę
herring
rekin
rozpocznij naukę
shark
osmiornica
rozpocznij naukę
octopus
kalmar
rozpocznij naukę
squid
malze
rozpocznij naukę
mussles
ostrygi
rozpocznij naukę
oysters
rak
rozpocznij naukę
cray fish
ocet
rozpocznij naukę
vinegar
picie bezalkoholowe
rozpocznij naukę
soft drinks
homar
rozpocznij naukę
lobster
pstrag
rozpocznij naukę
trout
indyk
rozpocznij naukę
a turkey
plasterki
rozpocznij naukę
slices
siekać
rozpocznij naukę
to chop
trzeć
rozpocznij naukę
to grate
mielić
rozpocznij naukę
to mince
zamieszać
rozpocznij naukę
stir
obrać
rozpocznij naukę
Peel
podgrzewać
rozpocznij naukę
to heat
przyprawić
rozpocznij naukę
season
smarować
rozpocznij naukę
spread
bulki
rozpocznij naukę
rolls
orzechy
rozpocznij naukę
nuts
orzechy wloskie
rozpocznij naukę
walnuts
orzechy laskowe
rozpocznij naukę
hazelnuts
niedogotowane
rozpocznij naukę
undercooked
rozgotowane
rozpocznij naukę
overcooked
woda niegazowana
rozpocznij naukę
still water
baton
rozpocznij naukę
bar
bochenek
rozpocznij naukę
loaf
kawałek
rozpocznij naukę
piece, chunk
paczka
rozpocznij naukę
package
limonka
rozpocznij naukę
a lime
cytryna
rozpocznij naukę
a lemon
chrzan
rozpocznij naukę
horseradish
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.